Cilj migrantske krize je da ojača EU za budući rat sa Rusijom

Da migrantska kriza može da se izrodi u veliki sukob u čijem centru bi se, po diktatu velikih sila, našle i Balkanske države, više nije samo puka teorija zavere. A kakav će biti krajnji cilj ove krize, otkriva za naš portal bivši operativac Službe državne bezbednosti (SDB), Božo Spasić

"Apsolutno je sigurno da ova migrantska kriza, koja se odvija pred našim očima, nije od juče. To naseljavanje, delom afrikanaca i delom azijata, je nečiji projekat - pretpostavljam američki, čiji je osnovni cilj da smanjeni broj stanovništva Evrope poveća kroz njihovu asimilaciju, čime se olakšava stvaranje nekih budućih vojnih sila i snaga u Evropi, koje će imati za cilj napad ili sukobe sa Rusijom", tvrdi Sapsić.

On ističe da je dovoljno pogledati snimke i videti o kakvim je ljudima zapravo reč.

"Iz samih snimaka, koji su dostupni javnosti, može da se vidi da je tu pre svega reč o mladim ljudima, dobro fizički pripremljenim i sportski nastrojenim osobama, koje mogu da prepešače hiljade kilometara. Kao da ih je neko tamo selektovao i poslao Evropi, kojoj prvenstveno trebaju takvi ljudi kao jeftina radna snaga. No, oni će se vrlo brzo pretvoriti u vojnu silu, koju će Evropljani umeti da iskoriste".

EU samo izvršilac američkih interesa i ciljeva

"Američka politika je veoma plitka. Od 11. septembra, oni su doneli odluku da više neće biti rata na njihovom tlu i zato su na sav rat prebacili na ona mesta koja su bila najranjivija – Avganistan, Irak, Siriju, Jemen, Somaliju, Nigeriju. Na taj način su zapravo uposlili taj deo sveta, ne računajući, naravno, da će u tom momentu jedan deo tog sveta na kraju planski doći u Evropu", napominje Spasić.

"Sada će Evropa morati da bude veoma lukava i okrene sav taj svet u svoju korist. Mi govorimo ovde o nekoliko stotina hiljada izbeglica, međutim pravi problem je nekoliko miliona izbeglica. Grčka, Srbija i Mađarska kontrolišu tek nekih 60 odsto izbeglica, dok drugi prolaze ilegalno, da ih niko ne vidi i da niko ne zna ništa o njima", ističe on.

Spasić napominje da je Zapad "samo prividno" izgubio moć na Bliskom Istoku i da će ljude koje dolaze moći da kontrolišu veoma dobro.

"Evropa je veoma lukava. Ona je uvek znala kako da 'iskoristi roblje' iz Afrike i Azije. Međutim, ovde je Evropa samo izvršilac američkih interesa i ciljeva. A krajnji cilj je da se ojača populacija u Evropi, da bi jednostavno moglo da se parira jednoj velikoj Rusiji".

Rat će početi na Balkanu, a Milanović je običan sluga!

"Taj rat će početi na Balkanu, jer svi ratovi počinju na Balkanu. Samo naivno dete može da pomisli da su u okviru ove migrantske krize Hrvati samostalno doneli odluku o blokadi granica prema Srbiji. Naravno da nisu. Milanović jednostavno nije sposoban za to, već su mu to naredile njegove gazde sa Zapada. Tu odluku je doneo Zapad i to je dokaz koliko malo treba da se upali šibica na Balkanu", upozorava Spasić.

"Evropu briga koje će sporazume prekršiti kad je njena sudbina u pitanju, a Milanović je sam to priznao kad je rekao 'oni nama ne mogu ništa'. Evropa je ta koja ih je pripremila i rekla - samo vi to uradite. A to je samo još jedna naznaka da će neki budući sukob opet izbiti tu negde na granici između Srbije i Hrvatske".

SRBIJA DANAS - 24.09.2015.

Komentari

Marko 25.12.2015.

Vidite gospodine Spasiću, niste vi neko ko baš toliko nije informisan da bi ste ovakoogao tumačiti emigrantsku krizu. U segmentima i određenim delvima ima donekle smisla, ali samo donekle. Ovde se treba voditi činjenicom da je Amerika, i kao nacija i kao država, i kao društveni i politički sistem, mrtva bez rata. To je pozadina svega, kao i to da se sve više polako otkriva da je u pitanju jedan svojevrsan globalni verski rat. Dali je u pitanju, borba zapadne hrišćanske crkve(računajući i sve im pripadajuće sekte, adventiste, protestante, itd....), ili borba svih sa svima, kako bi stara jevrejska došla kao globalno rešenje, to sada nije bitno. Očigledno je da je i to vrlo evidentno. Elem taj spoj verskog, i čisto ekonomsko kolonijalnog rata je osnova svega. Imate par centara moći, za koje je dokazano da su Jevrejski i to je to nema šta da se razvlači priča dalje. Tim centrima je totalno nebitno ko će sa kim i protiv koga, bitan je rat. I te kako su ti centri moći računali da će se sve krize koje oni izazivaju širiti spontano kao lančana reakcija . Oni zato imaju specijalnu jedinicu(525. combat Intelligence Brigade)koja služi isključivo za pravljenje kriznih žarišta po svetu. Ako se pogleda način finansiranja te jedinice(koja se najmanje finansira iz budžeta sad-a) od strane multinacionalnih kompanija sve je već jasnije, mnogo jasnije. Posle Vikiliksa, koji inače nije baš tako i toliko altruistički nastrojen kao što se tvrdi,to sevrlo lako da proveriti. Sve u svemu neće biti dobro na celoj planeti, Rusija je trenutno jedini faktor stabilnosti ili onaj katalizator koji usporava burnu reakciju u ovom procesu. Dokle će biti tako videćemo, jer centri moći, prethodno spomenuti, svoje planove nemaju osmišljene na po pet deset ili malo više godina unapred već na po minimum 50 do 100 pa i više godina. Naravno uvek imaju minimum nekoliko rezervnih planova. Prema tome razumem Vašu potrebu za samoreklamom i svojom promocijom ali bi bilo dobro i da se od stručnjaka vašeg kova čuje nešto realnije. Ili Vam to možda nije u interesu zbog nalogodavaca ili ....

No commenting allowed at this time.

© Božidar Spasić Dizajn Design by Eklipsa
Twitter RSS aktivnosti