EH DA PRODJE TAJ JANUAR

Čisto nešto razmišljam pa ova komunalna policija u Beogradu je uhapsila ženu zbog 70 dinara /valjda toliko košta karta/.To što žena nije imala ili nije pokazala ličnu kartu pa zar je to razlog da u centru Beograda stave ženi lisioce i sprovode je kroz Beograd kao da je terorista.

Bruka i sramota i još gle čuda i načelnik te policije i neki sindikat se uzjogunili , vele oni će i dalje da hapse.

Največa je ironija da hoće da podnesu krivičnu prijavu protiv nekog NN lica jer ih je tajno snimio. Urnebes. Jebem ti državu u kojoj rade takvi klovnovi. Pa ta država sa hiljadama kamera tajno snima svoje gradjane, ne može se ni u WC a da tamo nema kamera gde te država snima. A komunalna policija Beograda će da tuži jer je nju neko tajno snimio. E cirkusa .

A opet nekako u januaru me najviše uveseljava ona gospodja Tanja Mišćević, ona je neka direktorka naše zemlje valjda za ulazaku u jebenu EU.

Toj gospodji niko nije javio da mi u 2014 godini nismo otvorili niti jedno poglavlje a kad će ne znamo. No ona uporno vrši skrining /nemam pojma šta je to/ veli da je sve spremno za pregovore, spominje poglavlja 23 pa 32 pa bog te pita i to šta joj znači. Troši pare u Briselu, verovatno nije sama al ne vredi nju niti ko kontroliše niti ko sluša.

Mogla bi gospodja malo da se raspita pa da joj stvarno neko kaže da pregovori sa Briselom nisu počeli.Da se ne bruka.

Opet danas čitam kako se svaki jebeni poslanik EU parlamenta iz Hrvatske u Strazburu, nadrndao na Srbiju pa piše nekakve amandmane valjda da nam komšije pomognu. Tako me razočarao nekakvi Toni Picula držao sam ga za nekog čoveka zdrave pameti, on se uhvatio položaja Hrvata u Srbiji. Pa kako ga nije sramota. Ovde u toj Srbiji ima nekoliko stotina hiljada izbeglih gradjana Hrvatske koji su poreklom Srbi a moja domovina i njena vlast niti jednom rečiju ili bilo kakvim drugim aktom na to ne skreće pažnju EU javnosti ili parlamenta. Opet neki drugi parlamentarci iz Hrvatske se hvataju slamke jer očito nemaju ništa drugo pa potežu kako se Srbija nije ogradila od izjava Vojislava Šešelja. Kao da Srbija zna šta izjavljuje Šešelj po jebenim seljačkim TV stanicama u BiH pa čak i u Hrvatskoj. Ja lično ga nigde u srpskoj javnosti nisam čuo.

Toliko o komšijama, i oni će kao jebeni Rumuni oko pitanja Vlaha čekati poslednje trenutke da maltretiraju gore spomenutu Miškovićku i ostale naše uspešne pregovarače. E još kada bi se jebeni Hrvati i Rumuni pitali oko ulaska srbije u EU onda neka ide sve u PM.

I najzad ne mogu a da ne spomenem one slike iz Donjecka i Donbasa gde fašističke horde Ukrajine /ne narod Ukrajine/ i strani plaćenici sistemom spržene zemlje sravniše teritorije gde žive Rusi. Onda im branioci tih teritorija udare po Mariopulju, a ceo svet se uz pomoće američke huškače mašinerije digne na noge. A dan pre toga u Dombasu ukrajinske bande granatirale trolejbus i ubile desetine ljudi. Ali ko da se na to osvrće.Važno je šta kaže onaj Obama. A on umesto da brine o BRAĆi, što ih američki policajci ubijaju gde god stignu, ili o situaciji u Nigeriji, Čadu ili nekoj drugoj afričkoj vukojebini, baš zapeo za Ukrajinu jer eto brine se čovek za žrtve. Naravno za amerikance žrtve nikada nisu bile iste. I čini se da je Rusija ovoga puta tako usamljena . A nije, svako ko razume suštinu fašizma koji kuca na vrata čitavog sveta zna protiv čega se bori Rusija.

B. Spasic - 28.01.2015.

Komentari

No commenting allowed at this time.

© Božidar Spasić Dizajn Design by Eklipsa
Twitter RSS aktivnosti