MOJ STAV I PITANJE ZA JELKA KACINA

I sada onaj konjušar iz EU, Jelko Kacin kaže kako on zna da negde na zapadu postoje papiri koji mogu da otkriju političku pozadinu ubistva Zorana Djindjića. Pa ga ja evo ovako otvoreno pitam :

1.Zašto je do sada ćutao o tim dokazima, dolazio je u Srbiju zadnjih godina sto puta niti jednom nije spomenuo niti pokazao interesovanje za političku pozadinu ubistva Zorana Djindjića.

2.Pošto je to urgentno pitanje da li je prilikom nedavnog boravka u Beogradu kontaktirao našeg državnog tužioca i izneo mu ta saznanja.

3.Da li Jelko Kacin zna šta znači "politička pozadina jednog ubistva" i da li je pokušao ikada da otkrije koja je politička pozadina ubistva na desetine nedužnih vojnika JNA prilikom stvaranja nezavisne mu zemlje Slovenije.Valjda mudrac misli da smo na te ratne zločine zaboravili.

4.I na kraju, zna li naš ministar spoljnih poslova Mrkić da postoji institucija proglašenja "persona non grata" kada stranac zabija nos u naše unutrašnje stvari.

U moje vreme negde krajem osamdesetih godina najurili smo iz naše zemlje dva američka senatora nekog Diogardija i Boba Dola jer su trpali nos u naše stvari na Kosovu pa su iz zemlje najureni ko dve barabe. Niko nije smeo da pisne iz američke administracije jer je naša zemlja tada bila suverena.

Ili će mo radi popišanih dva tri miliona eura koje Kacin i ne daje iz svog džepa da dozvolimo da nam on vodi istrage o našim unutrašnjim stvarima. E baš ga pretera a mi kao mulci da ne uvredimo jednog činovnićića iz EU ne govorimo ništa.Rodjena zemljo otvori se da propadnem i odem u PM.

- 19.02.2014.

© Božidar Spasić Dizajn Design by Eklipsa
Twitter RSS aktivnosti