NATO vežba i okupira Srpsku!

Opasno po RS

Beogradski stručnjak za bezbednost i dugogodišnji operativac DB-a Božidar Spasić kaže da će NATO iskoristiti vojnu vežbu da snimi kompletnu RS i da je bezbednosno potpuno ogoli, ističući da je vrlo indikativno to što je NATO odlučio da vežbu održi u Banjaluci.

- NATO je jedna ogromna mašina i, pomoću tehnike kojom raspolaže, pod kontrolu može da stavi sve prislušne punktove u RS, a zna se da nema ništa opasnije po bezbednost od situacije kada vam neko presretne i kontroliše prisluškivanje. Zamislite situaciju u kojoj vi nekoga prisluškujete, a neko prisluškuje i vas i to što vi radite. To će da radi NATO, a nisam siguran da bezbednosni organi u RS tome mogu da se suprotstave - kaže Spasić.

Prema njegovim rečima, NATO će da iskoristi vežbu i prisustvo svojih vojnika da ojača mrežu saradnika na terenu, a uveren je i da će, kako kaže, instalirati uređaje pomoću kojih će moći ne samo da prisluškuju, već i da lociraju svaku pušku i komad municije u Srpskoj.

- RS će biti pokrivena kao iz „avaksa". Sve komunikacije će biti pod njihovim okom, sva elektronska pošta, SMS poruke, pa čak i faksovi, a kad je reč o oružju, u RS neće moći ni puška u tunel da se sakrije - tvrdi Spasić.

List Press - 17.08.2009.

© Božidar Spasić Dizajn Design by Eklipsa
Twitter RSS aktivnosti