NEMAČKI SUD MOLI BOŽIDARA SPASIĆA DA BUDE SVEDOK U PROCESU KOJI SE U MINHENU VODI PROIV PERKOVIĆ

NEMAČKI SUD MOLI BOŽIDARA SPASIĆA DA BUDE SVEDOK U PROCESU KOJI SE U MINHENU VODI PROIV PERKOVIĆA I MUSTAĆA A POVODOM UBISTVA USTAŠKOG TERORITE STJEPANA DJUREKOVIĆA

Pojavili se Nemci. Dakle u Minhenu se održava velika predstava sudjenja Perkoviću i Mustaću, za navodno ubistvo ustaškog teroriste Djurekovića.

Bruka i sramota moderne Hrvatske je da je svoje obaveštajce, ljude koji su joj nemerljivo pomogli u izgradnji nove mlade demokracije isporučila jednom sudu strane države, Nemačkoj.

Imalo je a i ima ništarija u Hrvatskoj koji redovno izveštavaju i nagoveštavaju pa misle da će im nemački sud ispuniti želje i uhapsiti još nekog Udbaša kako oni kažu. Jebe se njima/NEMAČKOJ/ šta te ustaške ništarije kažu. Evo danas je stigao vrlo uljudan poziv na moju malenkost od strane suda da u svojstvu S V E D O K A, kažem šta znam o tom ubojstvu tog fašističkog teroriste Djurekovića i gle čuda " o strukturi i načinu rada "Službe državne sigurnosti" naročito Republike Hrvatske u godinama 1982 i 1983.

Odazvaću se ovom pozivu naravno pod nekoliko uslova/ DA MALO I MI POSTAVLJAMO TE USLOVE ne samo oni/, njih ću kasnije objaviti, no bez saglasnosti mog sina Srdjana Spasića, advokata svakako neću ni mrdnuti u ovoj stvari.


Sud Minhen
Sud Minhen
Sud Minhen
Sud Minhen
Sud Minhen

Vrhovni pokrajinski sud Minhen - 29.10.2014.

Komentari

No commenting allowed at this time.

© Božidar Spasić Dizajn Design by Eklipsa
Twitter RSS aktivnosti