Nisam se nikome zamerio

Potraga: Policija intenzivno traga za napadačima koji su u subotu iz „audija" izrešetali Miloša Savića ispred diskoteke.

Miloš Savić (27) iz Niša, koji je upucan ispred diskoteke „Studio", već je bio ranjavan u tom klubu 2010. godine.
On je u bolnici policiji koja ga čuva izjavio da nema neprijatelje i da ne zna ko ga je ranio. Nakon poslednjeg ranjavanja Savić je zbrinut u Klinici za vaskularnu hirurgiju, gde se uspešno oporavlja od zadobijenih povreda.

Ništa novo

Policija traga za napadačima koji su iz „audija" izrešetali Miloša Savića koji je sedeo u „porše kajenu" ispred diskoteke „Studio" u Nišu. Nakon pucnjave zasad nepoznati napadači su „audijem" pobegli prema parku Čair, gde su zapalili automobil.
- Savić se početkom marta 2010. godine u diskoteci ispred koje je nedavno ranjen sukobio sa Aleksandrom Kostićem. Tada je Kostić ranjen u nogu, dok je Savić uboden nožem u stomak. Oni su sedeli u VIP loži diskoteke i počeli da se svađaju, što je kasnije rezultiralo ranjavanjem obojice - kaže Pressov izvor blizak istrazi.

Spasić: Zemunska škola

Privatni detektiv Boža Spasić kaže da je pucanje na metu iz automobila u pokretu, munjevito bekstvo, a onda polivanje vozila benzinom i paljenje, zajedno sa oružjem korišćenim u napadu prepoznatljivi stil likvidacije koje su „patentirali" „zemunci". - „Zemunski klan" nije samo Šilerova ulica. Taj klan možda jeste razbijen, ali njihova metodologija rada se sada kopira. Činjenica je da ovo što se desilo u Nišu nije mogao da izvrši neki amater - kaže Spasić i dodaje kada ti momci prođu „školu" doći će u Beograd.

On navodi da ovo rešetanje Savićevog džipa ne mora da bude u vezi sa tim ranijim obračunom, ali i da to nije isključeno.
- Savić je izjavio da ne zna ko je na njega pucao i da on nema neprijatelje. Takođe nije mogao da opiše napadača, jer ga nije ni video - naveo je naš sagovornik.
Portparol niškog Višeg suda Tamara Savić Cvetanović saopštila je da se uviđaj nastavlja, te da do okončanja svih istražnih radnji ne može da iznese više detalja o ovom događaju. Ona je ponovila na koji način je došlo do pucnjave.
- U subotu oko 21.30 časova u Prijezdinoj ulici kod kućnog broja četiri pucano je na mladića koji se nalazio u svom vozilu „porše kajen" kosovskomitrovačkih tablica, koji se od pucnjave i zapalilo. U toku je uviđaj „audija" koji je pronađen zapaljen i za koje se sumnja da su ga koristili napadači - kazala je Savićeva.
Kako Press saznaje, Miloš Savić je bio žrtva klasične sačekuše koje su najčešće primenjivali pripadnici „zemunskog klana".

Klasična sačekuša

- On stanuje u neposrednoj blizini mesta na kom je došlo do pucnjave, pa je sasvim sigurno da su ga napadači čekali. Na njega je pucano kada je ušao u vozilo. Pravo je čudo da ga je pogodio samo jedan metak jer je na njega ispaljen čitav rafal. Mada je bio teško ranjen, Savić je uspeo da izađe iz vozila i pobegne ka Dušanovoj ulici, gde je pao na kolovoz - kaže naš sagovornik. Samo par sati nakon pucnjave, podsetimo, kod stadiona Železničara pronađeni su zapaljen automobil „audi" i automatska puška za koju se pretpostavlja da je korišćena u napadu.
- Oni su tako hteli da unište tragove. Malo je verovatno da ćemo ući u trag vlasniku vozila, jer „audi" nema tablice, a osim toga, u ovakvim situacijama se najčešće koriste ukradena vozila - kažu u policiji.

List Press - 12.03.2012.

Komentari

Sand 10.04.2013.

ma eto satrase se srbi ubcjjauii albance. zali boze za silnim subvencijama, ulaganjima, socijalnim primanjima, obrazovanju i povlasticama koje su otisle na nerazvijeno kosovu i koje su date nazadnoj naciji. emo sto su primitivni i nazadni nego sto im je i perspektiva nula. eto, albanija je bila samostalna svo vrijeme pa joj je GDP iz '77 veci nego sada a da ne pricamo koliko zaostaju u drugim aspektima. mi smo na nasem najnizem, ali smo opet na visem. strpit se i jacat, docekat sledeci svjetski rat, koji je neminovnost kad tad, pa onda gamad stjerat do jadrana.

No commenting allowed at this time.

© Božidar Spasić Dizajn Design by Eklipsa
Twitter RSS aktivnosti