SPASIĆ: PARAVINJA NAS PRAVI BUDALAMA

Izgleda mi kao da Dragan Paravinja ima zaštitu hrvatske tajne službe, tvrdi za Kurir Božidar Spasić

BEOGRAD - Zakulisne igre.

Ne verujem da Dragan Paravinja (43) može biti umešan u ubistvo novinarke Radislave - Dade Vujasinović! Više verujem da Paravinja svojim izjavama vuče policiju i javnost za nos i pravi nas budalama, a moguće je i da ima zaštitu hrvatske tajne službe!

Ovim rečima je Božidar Spasić, bivši funkcioner Službe državne bezbednosti, prokomentarisao za Kurir događaje koji su uzburkali javnost prethodnih dana.

- Prvo treba utvrditi šta je Paravinja radio 1994. godine, kad je Dada Vujasinović ubijena. Tek posle toga može se govoriti o njegovoj eventualnoj umešanosti u taj zločin. S druge strane, možda je reč i o policijskoj igri. Način na koji su plasirane Paravinjine izjave ukazuju na to da njega možda štiti hrvatska služba bezbednosti - kazao je Spasić.

Sagovornik Kurira je pojasnio:

- Hrvatska tajna služba prikaže Paravinju kao nekog „superubicu“ umešanog u tako velik slučaj kao što je ubistvo Dade Vujasinović. Srpska policija se „navuče“, a kasnije shvati da je sve bila prazna priča. Meni se čini kao da je Paravinjin jedini cilj bio da se domogne Hrvatske, pošto tamo, očigledno, ima neku zaštitu! Zato je priznao ubistvo devojke Antonije Bilić, a čim je izručen Hrvatskoj, to je porekao - rekao je Spasić.

List Kurir - 11.08.2011.

Komentari

No commenting allowed at this time.

© Božidar Spasić Dizajn Design by Eklipsa
Twitter RSS aktivnosti