ŠTO SAM NAPISAO NAPISAO SAM

Ovako kako već godinama EU preti da će se svim sredstvima obračunati sa medjunarodnim terorizmom liči na onu priču o babi što joj se snilo to joj je i milo /ili obrnuto/.

Niti znaju. niti umeju niti žele na pravi način da se bore protiv terorizma.
Oni imaju samo novac, dakle kapital kojim misle da mogu valjda i da kupe terorizam pa će on sam od sebe da nestane. Eh budalaština.

A tek budalaština koje danas ceo dan pričaju naši eksperti za terorizam na razno raznim televizijama, dakle eksperti koji čitaju o terorizmu na internetu ili iz nekakvih knjižurina koji u životu nisu videli ni pištolj a kamo li nekog živog teroristu. Budalaština do budalaštine.

Jedna Belgija ili Francuska koje imaju kapacitete da vode medjunarodne ratove ili medjunarodne razbojničke ratove kao što je bilo bombardovanje naše zemlje ne mogu da "raščiste " stvari sa par džihadista ili medjunarodnih bitangi koje im razbijaju srce zemlje.

Koja vajda od sve one vosjke policije, borbenih kola, helikoptera koje oni izvedu na ulice kada im jedan terorista uspe da se uvuče na aerodrom, da udje u pozorišnu salu ili metro. Čemu služe oni svi automati, specijane jedinice i druge budalaštine kada je već poginulo stotinak ljudi.

Valjda se plaše svoje senke jer tamo gde terorista postavi eksploziv i digne sve u vazduh i pobije ljude nema više terorista.Čemu blokada ulica Pariza, Brisela, zatvaranja granica nakon terorističkog akta.

Šta ste radili gospodo juče, prekjuče ovih meseci. Ponositi ministar unutrašnjih poslova Belgije pre neki dan se hvali "imamo ga" misleći na onog teroristu koga jure mesecima i koji im je iz Pariza prošetao do Brisela.

Često smo mi slušali od tih zapadnih političara, ministara ili predsednika vlada "Imamo ga " pa im onda onaj koga NEMAJU napravi rusvaj od države.

Gospoda očito misle da imaju milijarde eura pa su zapanjeni kako ne mogu da pokupuju teroriste.

Oni su za par milijardi eura kupili sve izbeglice u Turskoj, Grčkoj i po nekog zaostalog čak i na ovim našim prostorima.

Onda drže u logoru, klasičnom logoru stotinak hiljada tih istih izbeglica za koje su se zaklinjali da im treba pomoći a onda bi ih najradije bacili u more.Nije li i to oblik terorizma.

Evropa plače za Parizom i Briselom, ne haje za Ankarom, Istanbulom ,Bejrutom i Damaskom. Oni su daleko pa neka se ubijaju.

Evropa je sada preplašena jer je u goste sama pozvala teroriste i to na hiljade.Razmestili se ne sve strane. Sada divljaju po Parizu i Briselu.

Da li EU misli da će oni teroristi što su u Njemačkoj ,Švedskoj da miruju.

Ovo nije početak rata kako reče predsednik francuske vlade. Ovo je klasičan terorizma koji oni u Europi pa i Americi nikada nisu razumeli-

Mi , smo im pre tridesetak godina govorili zakucaće mečka i na vaša vrata, misleći pri tome ne hiljade terorista i terorističkih akcija koje su sve bitange iz bivše jugoslavije koje sada sebe zovu političkim protivnicima te Jugoslavije izveli što u našoj zemlji što u njihovim zemljama.

To ih tada nije zanimalo,Komunizam je to neka ih ubijaju. E sad je mečka zaigrala i kod njih.

Pogledajmo kako mudro ćute Izraelci.Znaju oni šta je terorizam i da se on ne može kupiti.

Dok to shvate u EU biće ovako kako je večeras širom Europe. Strah i trepet od par terorističkih bitangi koje treba otkriti i eliminisati.Posle raspravljajte o ljudskim pravima.

Evropi jedan ozbiljan savet i to besplatan.
Teroristi se ne privode pravdi nego se pravda privodi teroristima. Ko je shvatio shvatio je.
Ili kako ja to kažem "Što sam napisao napisao sam".

B.S. - 26.03.2016.

Komentari

No commenting allowed at this time.

© Božidar Spasić Dizajn Design by Eklipsa
Twitter RSS aktivnosti